Linda Theres Hjortsberg

En blogg om en vanlig kullas väg genom livet.

Yoga

Publicerad 2014-03-11 13:43:03 i Allmänt,

Med ett omättligt prestationsbehov har jag på senaste tiden utvecklat en ganska tråkig relation till träning. Det har gått ut på att tänja samtliga gränser, alltid. Stänga av för kroppens signaler. När jag känt tröttheten kört ännu hårdare.

Har sista två veckorna lagt ner ganska mycket omtanke och energi på att komma igång med en positiv träningstrend igen. För jag behöver det. Jag har styrketränat lätt lätt och lyssnat på glad musik. Rört mig långsamt. Stannat ofta. Känt efter. Andats. 

Jag har inte tittat i spegeln. Inte mätt med måttband eller stått på vågen. Jag tänker inte göra min träning till någon kroppsstress. Jag vill göra det för min mentala hälsa.

Idag gick jag på yoga. Och det går ju så jävla långsamt att min inre prestationsdjävul får rabies och springer i cirklar och hyperventilerar och dreglar som en överhettad grand danois.

Och det är precis det jag behöver.

Yoga fortsätter vi med! 

Kommentarer

Postat av: Susann

Publicerad 2014-03-11 17:22:46

Ha ha:) En underbar beskrivning :):) Yoga är något jag också hade velat prova och jag funderar på att göra det när jag bor i Avesta själv. Jag har ju tid då så varför inte?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Linda

30-årig kulla boendes i Falun med maken Jesper, dottern Siri född i Mars -16 samt pudeln Freja som för det mesta bor hos mormor och morfar. Här skriver jag om min resa genom livet med allt vad det innebär. Numera kommer nog föräldraskapet få stå i fokus. Hoppas du vill följa med!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela